Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@greenati, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@knnrn, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@gkhn35, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@knnrn Çok teşekkürler bilgilendirdiginiz için.Aktarmada süreç nasıl ilerliyor anlatabilir misiniz ? Pasaport kuyruğuna girmicez sanırım transit geçiş yeri ayrı mi oluyor ?
Sizin tek yapacağınız şey uçuş için ilgili kapıya gitmek. O kapıya ulaşmak için güvenlik kontrolü vb olabilir, ama sizin hedefiniz biletinizde yazan kapıyı bulmak ve ona ulaşmak. Frankfurt'ta bazen ilgili kapıya ulaşmak için trene binip terminal değiştirmek falan gerekebiliyor, ama Münih'te böyle bir şey yok.
Bazı durumlarda başlangıçta bilete yazılan kapı numarası aktarma havalimanına varınca değişebiliyor, o nedenle uçuş numarasını ekranlardan 15-20 dakikada bir kontrol edip doğru kapıya gittiğinizden emin olmakta fayda var.Merhabalar.Biz de 1 Nisanda Münih üzerinden Newark a giriş yapacağız.Münihte bavulları alıp tekrar teslim mi edeceğiz?
Hayır, Newark'a ulaşınca bagajlarınızı alacaksınız.
-
@knnrn Tamam ben de öyle biliyordum yazılanlar kafamı karıştırdı biraz. Teşekkür ederim.
-
THY nin yeni kampanyası. 6-24 Mart arası biletleme dönemi. 2020 sonuna kadar ücretsiz değişim hakkı. 2020 içinde gidiş planı olanlar için çok iyi bir fırsat.
-
@sandse "Değişiklik sonrası oluşabilecek ücret farkları yolcularımızdan tahsil edilir." denmiş. 2020'de gidecek herkese pek yaramaz gibi anladım ama doğru mu anladım? Yine de teşekkürler paylaştığınız için.
-
Virüs olayından dolayı aktarmalı uçmak pek mantıklı gelmiyor bana. Bilet alacak arkadaşlara tavsiyem direkt uçuşu tercih etmeleri
-
@bolatmali, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Virüs olayından dolayı aktarmalı uçmak pek mantıklı gelmiyor bana. Bilet alacak arkadaşlara tavsiyem direkt uçuşu tercih etmeleri
İnşallah hocam yolunuz açık olsun
-
Bugunlerde en iyisi direct ucuslar gibi. Cunku havaalanlarinda virus kapma orani daha yuksek gorunuyor.
-
@znerus değişiklik sonrası alınacağı belirtilen bedelin uçuş zamanıyla ilgili fiyat farkına yönelik olacağını düşünüyorum. Mesela, kış dönemi için bilet aldınız bunu yaz dönemine çekmek istiyorsunuz, bu 2 dönemde fiyat farkı olursa onu ödüyorsunuz. Tersi olursa geri ödeme yapıyorlar mı onu bilmiyorum:)
-
Bu ileti silindi! -
@sandse Ben yanlış anlamışım :grinning_face: Uçuş tarihi 6-24 Mart olmalı alınan ilk biletin diye anlamıştım. O tarihte başka zamana aldığımız biletlerde de oluyormuş. Haklısınız. :)
-
Merhaba yarın 15 de uçağım var istanbul havalimanına nasıl ulaşım sağlarım,
-
@Manwe6265 kardeşim TAVŞANTEPE METRO - PENDİK YHT İSTASYONU - PENDİK İDO İSKELESİ
hangisine yakınsan oradan direk istanbul havalimanına giden otobüs durakları aynı site de sefer saatleri de varsenin tarafa değil de edirne tarafı için direk havalimanına sefer yapan şirket
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@Manwe6265 kardeşim TAVŞANTEPE METRO - PENDİK YHT İSTASYONU - PENDİK İDO İSKELESİ
hangisine yakınsan oradan direk istanbul havalimanına giden otobüs durakları aynı site de sefer saatleri de varTamamdır sağolun bu duraklar sadece havaist e mi ait acaba neyse gidince orda öğrenirim internette detay bulamadım çünkü
-
@Manwe6265 tüm resimlere bakarsan tam kapının önünden kalkıyor
https://www.google.com.tr/maps/place/Havaist+Pendik+İDO/@40.8753616,29.2339166,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14caddbbf0a3a5f1:0x89a6a09d1dd9b9a4!8m2!3d40.8753616!4d29.2361053 -
@Manwe6265 bu tabeları arayacaksın

uzak olmasan oraya gelip arkandna maşapa ile su dökerdim ama uzaksın -
@Manwe6265, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhaba yarın 15 de uçağım var Gebze'den istanbul havalimanına nasıl ulaşım sağlarım,
En kısa ve yorucusuz sistem Gebze’den marmaraya binerek son durak Halklalı’da inmek. Marmaray çıkışının hemen karşısından Havaistler kalkıyor 30 dakikada bir.
Ücreti 18 tl olması lazım. İstanbul kart ve ya kredi kartı geçerli. Nakit geçmiyor bilginiz olsun.
Trafik yoksa 30/40 dakika sonra havalimanında oluyorsunuz. İstanbul Havalimanına en yakın noktalardan birisi Halkalı istasyonu.
Siz yinede bütün planlamanızı 12’de havalimanında olacak şeklinde ayarlayın.
İyi yolculuklar, Bol şans. -
@ayvalik10 😁 olsun düşünmeniz yeter 🙏
-
@Manwe6265, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhaba yarın 15 de uçağım var Gebze'den istanbul havalimanına nasıl ulaşım sağlarım,
En kısa ve yorucusuz sistem Gebze’den marmaraya binerek son durak Halklalı’da inmek. Marmaray çıkışının hemen karşısından Havaistler kalkıyor 30 dakikada bir.
Ücreti 18 tl olması lazım. İstanbul kart ve ya kredi kartı geçerli. Nakit geçmiyor bilginiz olsun.
Trafik yoksa 30/40 dakika sonra havalimanında oluyorsunuz. İstanbul Havalimanına en yakın noktalardan birisi Halkalı istasyonu.
Siz yinede bütün planlamanızı 12’de havalimanında olacak şeklinde ayarlayın.
İyi yolculuklar, Bol şans.Marmaray benim için daha iyi olur tekrar teşekkürler 🙏🙂
-
Selamlar;
Barselona aktarmalı Newyork uçan var mı ? Süreç nasıl işliyor? Barselonada Transit vize aranıyor mu ? Aktarmada bavulları alıp tekrar check-in yapmak gerekli sanırım süreci ile ilgili deneyimi olan varmı ?
-
@Old-Traveler cevabını başka yerde yazdım bu aynı soru ikinci kez yazılmış
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum