Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DS260 formunda getting started bölümü

Benzer Başlıklar

• DS260 formu ile ilgili

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    134 Bakış
    crazycellsC
    @julideakar26 soru sormak icin yeni baslik olusturmayin!
  • DS260 formundaki adres bilgileri

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -4 Oy
    2 İleti
    541 Bakış
    crazycellsC
    @leylaaltun, içinde söyledi: DS260 formundaki adres bilgileri Merhabalar! DS260 formunda doğum adres bilgilerinde sadece city olarak Istanbul yazdım ama state/province "do not apply" olarak işaretledim. Pasaportumda doğduğum yer Istanbul yazıyor. State/province yazmamam bir hata sayılıyor mu? Bunu diğer yaşadığım adreslerde de yazmadım çünkü hep şehir merkezlerinde yaşadım. Bunun için DS260 formunun açmasını talep etmem gerekiyor mu? Şimdiden teşekkür ederim. DS-260 formu hakkindaki sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz, yeni baslik olusturmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/1542
  • Ds260 güncelleme

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @seko Ds260 güncelleme içinde söyledi: crazycells hocam biz ds260 formunu doldurduk ve yolladık ama heycanlı ve hızlı yaptık eşimin kızlık soyadı ve bilgilerini girmeyi unuttuk ve green card içinde bir adres verdik ve kart oraya mı gelsin sorusuna da evet dedik biz ne yapabiliriz ? bir sıkıntı yaşarmıyız konsoloslukta DV sureciyle ilgili tum sorulari sadece bu baslikta kabul ediyoruz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
  • IR1/CR1 surecinde DS260 eksik form

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    1 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    B
    Merhabalar, doğru yerde mi soruyorum emin değilim. Yanlış yerdeysem kusura bakmayın. Eşim ABD vatandaşı. Evlendikten 5 ay sonra sürecimizi başlattık. Şu an dosyamız NVC'de. Eşim ABD'de ben Türkiye'deyim. Dosyamız incelendi. İki dosyada revize istendi onları da tamamladık. Revize dosyalar submit edilme tarihine göre mi inceleniyor yoksa dosyamızı incelemeye devam edip bizim de beklememize gerek kalmadan nihayete mi eriyor? Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k