IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@crazycells konsolosluk 5 iş gününde teslimat yapılır dediği için yazmıştım siz 2 haftadan sonra diyorsunuz peki konsolosluk bana email yolluyormu postaya verildi diye eğer yollarsa ankaradan istanbul a 3 günde gelir sanırım doğrumu teşekkürler
-
@h25f34, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells konsolosluk 5 iş gününde teslimat yapılır dediği için yazmıştım siz 2 haftadan sonra diyorsunuz peki konsolosluk bana email yolluyormu postaya verildi diye eğer yollarsa ankaradan istanbul a 3 günde gelir sanırım doğrumu teşekkürler
iki hafta demedim, iki hafta icinde dedim :) cok buyuk ihtimal o zamana kadar almis olursunuz. Sadece sabirla beklemeniz gerekiyor :) bence de Ankara'dan Istanbul'a max 3 gunde ulasmis olur.
-
@crazycells çok teşekkür ederim o zaman konsolosluk bana email atıyor evraklarınız postaya verildi diye
-
@h25f34, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells çok teşekkür ederim o zaman konsolosluk bana email atıyor evraklarınız postaya verildi diye
genelde PTT size ulasiyor, evraklariniz yolda diye. Ama sizin durumunuzda haber almadan eve ulasmis olacak sanirim.
-
@crazycells Yine merhaba benim idari işlemimin bittiğini pasaport u yollamamı istediler bende konsolosluğa yolladım evraklarımı teslim aldıklarına dair email ile bu gelen yazıyı yolladılar
Our office has received your document submission.
Documents Received
A consular officer will review your case to ensure each applicant meets eligibility and admissibility criteria. You will receive a decision as soon as the reviewing is completed.If you sent in your passport(s) and everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to the PTT office which you chose. If additional work is needed for your case, your passport(s) will be returned to the PTT office with an explanation.
If the passport information you have provided on your DS-260/160 form changes at any stage of the process after your interview, you must inform us immediately via email at https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/. This is necessary to avoid possible delays in your visa process.
-
@ice merhaba. Bizim I-130 formda Nebraska Service Center da. Sizin I-130 ne zaman Nebraska Service Centera gitmişti?
-
@bonjour 2018 6 kasimda yolladik 9.kasinda ulasti.
-
merhaba arkadaşlar, receipt number IOE090XXXXXXXXXXXX . bu hangi center oluyor? umarım nebraska değildir.herkes o merkezin çok ağır çalıştığını yazmış...
bu arada kasım ayında ilk mektubu aldık, NVC aşaması için second letter bekliyoruz...
sadece bekliyoruz...
-
@crazycells bana gelen emaillerde önce idari işleminiz bitti pasaportunuz yollamamı istediler 3 gön sonra son bir memur konrol edicek ve karar verecek deniyor bu yaşanan durumdan daha önce karşılaşan oldumu yada tahmimiz olabilirmi telşekkürler
-
@ice kolay gelsin. NVC süreci başladı mı?
-
@crazycells 157 gün sonra mutlu son ve vizem postaya verildi green card fee 220 doları nasıl yatırabiliriz video lu yada fotoraflı olarak yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
-
@bonjour Merhaba NVC asamasi henuz baslamadi bize 1 ay icinde ulasacaklarini yazmislar 2. haftaya girdik bekliyoruz umarim 1 aydan uzun surmez ulasmalari yeterince bekledik zaten.
-
@bulls, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
merhaba arkadaşlar, receipt number IOE090XXXXXXXXXXXX . bu hangi center oluyor? umarım nebraska değildir.herkes o merkezin çok ağır çalıştığını yazmış...
bu arada kasım ayında ilk mektubu aldık, NVC aşaması için second letter bekliyoruz...
sadece bekliyoruz...
internet uzerinden doldurdugunuz online form ve e-filing oluyor IOE... Sadece bu bilgiden gittigi yeri goremiyorsunuz, size gelen dokumanlarda yaziyor olmali.
-
@crazycells bana gelen emaillerde önce idari işleminiz bitti pasaportunuz yollamamı istediler 3 gön sonra son bir memur konrol edicek ve karar verecek deniyor bu yaşanan durumdan daha önce karşılaşan oldumu yada tahmimiz olabilirmi telşekkürler
Evet, normal. Bir sorun gorunmuyor.
-
@crazycells 157 gün sonra mutlu son ve vizem postaya verildi green card fee 220 doları nasıl yatırabiliriz video lu yada fotoraflı olarak yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
gozunuz aydin, ayrintilar surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle
-
@crazycells o zaman NOA2 aşamasında öğrenebileceğiz gibi,ilk gelen mektupda sadece receipt number ve kişisel bilgiler yer alıyor.
kasım ayında uscis evraklarını gönderdikden 7 gün sonra bu mektup eşimin adresine geldi. -
@ice tebrikler, darısı başımıza, gelişmeleri yazarsanız seviniriz. merakla bekliyoruz :)
-
@bulls ne kadar beklediniz receipt number icin?
-
@berfin-pektas bir hafta sonra eşimin adresine mektup geldi,siz henüz mektup almadınız mı?
-
@bulls hayır 5 ay oldu hala hiç birsey yok, sadece paranın çekildiğine dair banka mesajı var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum