Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @Muhtaradana çok teşekkür ederim.


  • Merhaba su an mart icin tarih veriliyor sanirim. Bir sonraki bulten nisan icin mi olacaktir ? Yoksa su an subat icin mi dagitiliyor ? Tesekkurler


  • @stilll şubat 15 bülteni = 30 nisan 2020 tarihinde en son kaçıncı kişinin mülakata gireceğini belirtiyor inşallah 28000 olur ümidindeyim 🙏


  • @Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Mülakat maili alan arkadaslara hayırlı olsun. Benim de 6 Mart. Saglık raporunu ve mulakatı Ankara'ya tek seferde gidip halletmek mi yoksa ayrı ayrı giderek mi daha mantıklı olur sizce?

    Eger aceleniz yoksa mulakat sonrasi saglik raporunuzu alip, sonra kargolayabilirsiniz.


  • @stras çok teşekkür ederim. inşallah darısı başınıza


  • @Muhtaradana Çok çok teşekkür ederiz, inşallah sizinkide çok güzel olacaktır..Herkese bol bol şanslar dilerim..


  • @stras Çok sağolun, herkese bol şanslar dilerim.


  • @Özgür-Dinç Özgür hocam Kcc ye gönderdiğim mail ulaştığına dair bir mail alamadım. Yardım edebilir misiniz ? Nasıl ögrenecem


  • @ByDoski Merhaba, ben 23 Ocak Persembe gönderdim maili, 24 ocak Cuma Otomatik mail geldi beklemem gerektiğine dair. 28 Ocakta Onay maili geldi. Nasıl öğreneceğin konusunda tek bir fikrim var oda arayabilirsin. @Muhtaradana sanırım iletişim bilgilerini biliyordu. Daha fazla yardımcı olmak isterdim ama deneyimim bu kadar.


  • @ByDoski Auto reply mesajı daha sonra bir-iki gün sonra asıl eçcevap gelecektir
    Sorularınızı [email protected] adresine
    Evraklarınızı ise [email protected] adresine yollayacaksınız

    Ne için kcc ile iletişime geçmek istiyorsunuz

    KCC ile +16065267500 arayarakda iletişime geçebilirsiniz


  • @Muhtaradana Hocam aynı gün içerisinde mesaj geldi mesaj şu;
    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email and is currently processing your documents. This email address, [email protected], is only used for applicants to provide the Kentucky Consular Center (KCC) with documents required to continue processing Diversity Visa applications. [email protected] does not respond to inquiries. If you have any Diversity Visa related questions, please email [email protected] with your case number, complete name, and date of birth, as entered on your original entry.

    You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview.


  • @ByDoski bu otomatik email
    Bundan sonra gelecek emaili beklemek lazım


  • @Muhtaradana
    Aynı gün içerisinde başka mesaj geldi;
    The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, [email protected]mailto:[email protected] is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESChttp://www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. You must see a notice that is addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program.

    For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry.

    For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.govhttp://www.travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions.

    Thank you for contacting KCC.

    KCCDV/Public Inquiry
    Kentucky Consular Center
    Phone: (606) 526-7500
    Email: [email protected]mailto:[email protected]

    Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

    This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.

    This email is UNCLASSIFIED.


  • @ByDoski buda otamatik email maalesef


  • @Özgür-Dinç ilginiz için teşekkürler . 6 hafta geçtikten sonra mesaj gönderdim bana dediler ki case numara sıraniz eğer büyükse beklemeniz lazım dedi. Ama işlem hakkında birşey demediler.


  • @Muhtaradana ilginiz için teşekkürler. Evrakları gönderdim ama evrakları alındığı veya işlendiği ile ilgili bilgi gelemedi


  • @ByDoski tamamdır, bu mesajı almanız gayet normal beklemelisiniz, ne zaman 32-38 bin arası gibi case numaralarına evrak onay emaili gelmeye başlayınca durumunuzu tekrar KCC ye sorun eğer o aralar onay gelmez ise evraklarınızın durumunu sorgulamak için kcc yi arayabilirsiniz


  • @ByDoski Automatic reply mesajı, evrakların alındığına dair email,
    fakat işlenmesi case numaranızın bültene yaklaşmasına bağlı gözüküyor şuandaki işleyişte


  • @Muhtaradana İnşallah öyledir. İlginiz için tesekurler. İyi şanslar diliyorum :)


  • @Burak-Erdoğan Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Evet, benim case numaram 142xxx olmasına ve geriye dönük tüm onaylar bana ulaşmasına rağmen henüz mülakat tarihi alamadım. DS-260 Submit : 31/07/2019
    KCC Evrak İstegi : 15/10/2019
    KCC Evrak Gönderimi: 18/12/2019
    KCC Evrak Onayı : 10.01.2020 verilre baktığımızda evrak onayı geç geldiğinden mülakat tarihi de geç veriliyor. Bakalım Şubat ayına girdik ne zaman gelecek. 1 hafta daha bekleyip gelmediği taktirde e-mail mi göndersem?


Benzer Başlıklar

  • 28 Oy
    6k İleti
    785k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum