Gc kazananlara bir soru...
-
@solita tesekkürler inş :)
-
@yekta hangi eyaleti düşündün?,Wahington oldukça güzel
-
@solita new jersey . siz nerdesiniz
-
@yekta Wahingtondayım...Insallah çıkarda burada kalırım.
-
Kazandigini en garip bicimde öğrenen kisilerden biri ben olabilirim. Is arkadasim 12 yildir basvurdugu icin bana da mutlaka basvur demisti. Ben de ilk basvurumda kesin bana cikar sonra nefret edersin benden diye dalga gecmistim. Gercekten de oyle oldu:) Onun israrlariyla çekilisin son gunu 6 saat kala basvurdum. Ilk basvurum oldugu icin konuyu hic bilmiyordum. DV 2018'in 2018 yilinda aciklanacagini zannedecek kadar mevzudan habersizdim. Bi gun eksi sozlukte takilirken green card basliginin hortladigini gördüm. Baslik altinda kavga, kufur, kiyamet girla gidiyor. Insanlar ne acayip diye dusunup bi sigara yaktiktan sonra benim de basvuru yaptigim aklima geldi ama hala aciklanmasina 1 yil daha var zannediyordum. Baslik altina biraz daha gezindikten sonra ampuller yandi. Lan galiba benim basvuru sonucu da aciklandi bi girip bakayim suna dedikten sonra kazandigimi ogrendim. Bu arada isten istifa edip Kanada'ya gitmek icin hazirlaniyordum. Böyle sacma bi tesaduf sonucu hayatimin yonu 180 derece degisti.
-
@panjan En sevdiğim kazanma şekli , hayırlı olsun :)
-
@panjan ne güzel hocam. Umarım yeni hayatınız mutlulukla dolu olur. Ben de zaten başka yollar arayacağım bu sene ilk başvurum olmasına rağmen. Zaten inanılmaz şanssızımdır bu tarz konularda. Bu kadar küçük bir şansa bel bağlamak istemiyorum
-
@ehehehe tesekkurler:)
Bence umut baglanacak bir sey degil bu arkadaslar. Dunya uzerinde gocmenlik yasalari en tuhaf ulke Amerika oldugu icin diger ulkelerin de gocmenlik kriterlerini dikkatlice degerlendirip buna yonelik somut adimlar atmak daha mantikli. Ben de bu yuzden Amerika secenegini tamamen aklimdan silmistim ve Kanada icin hazirlik yapiyordum. Yurdum insani kapagi attiktan sonra gelmeye hevesli olan baskalarininin umidini kirmaktan degisik bir zevk aliyor. Ben de o insanlardan biri olmak istemiyorum ama butun umidinizi %2 sansa baglamak sizi ciddi hayalkirikligina ugratabilir. Diger ulkeleri de mutlaka göz önünde bulundurmanizi tavsiye ederim. -
@panjan İngiltere benim açımdan daha cazip görünüyor, havasını bile seviyorum. Ankara antlaşmasına el atalım dedik işler karıştı gc için şansımı siz düşünün :)
-
Benim ağzımda son 5 senedir Amerikada yaşamak ile ilgili kelimeler geçiyordu. Hatta 2015 ' te yılbaşında 3 istediğimi arkadaşımın ağacına yazmıştım.
-
Uzun soluklu bir road tripti. ( 2016 'da Rusyada başlayıp ,Kore,Filipinler,Malezya,Tayland,Endonezya,Singapur,Kamboçya,Hindistan,Srilanka,İran yapıp bitirdim
-
Amerikada Yaşamaktı ( Ablam kendi ailesi için başvururken benim için de başvurmuştu onların 3. başvurusuydu benim ilk ve DV2018i kazandım ,ap ye kaldım vizemi aldım 30 Ağustosta giriş yapacağım umarım )
-
Aşçı , Chief olmaktı (Makina Mühendisliği ve Sosyoloji okudum , artık Amerikaya kaldı bu hayalim ) .
Şunu öğrendim gerçekten istemek gerekiyor bazı şeyleri , isterken oturup beklemek değil. Başka seçenekleride zorlamak lazım.
Great things never came from comfort zones
-
-
@solita Gc kazananlara bir soru... içinde söyledi:
@redur47 ben ısrarla basvuravagım çıkana kadar...Kaderinde olanı istermiş insan o yuxden vazgeçmek yok :)
Tabikide başvurun ancak Türkiyede iken kendinizi geliştirmeyi de ihmal etmeyin :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum