GREENCARD.com dan destek alarak başvuru ver işlemleri devam etmek nasıl olur ?
-
Sizce bu siteye para yatırıp işlemleri burdan devam ettirsek sorun yaşar mıyız yoksa başvuru ve diğer işlemler yardım alacak kadar zor mu ?
-
@eyupcanus
Tüm işlemleri kendiniz yapabilirsiniz. forumda zaten anlatımlar var.
DV260 formu nasıl doldurulur da var. yardım almanıza gerek yok. -
@smesut kazandıktan sonra ki işlemler filan olsun onlar içinde evrak hazırlama gönderme filan kendimiz yapabiliriz dimi
-
@eyupcanus Tüm işlemleri kendiniz yapaiblirsiniz en güvenilir ve sağlıklı yoldur emin olun . paranızı danışmanlık şirketlerine vermeyin size çok lazım olacak .
-
Peki bu konu üzerinde destek alabileceğimiz neresidir ve bu yıl başvuru var mı hangi tarihler atasıdır ?
-
@eyupcanus
Greencard Çekiliş başvuruları genelde Ekim ayı içinde oluyor.
Ekim başı gibi başlar Kasım başı gibi biter diyebiliriz.Çekiliş sonuşlarıda bir sonraki yıl mayıs başında açıklanır.
-
@smesut çok teşekkür ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum