Mülakat tarihi
-
amin 29 binlerin elenme durumu var mı hesabımda 15 bin dolarım var siyaset bilimi mezunuyum sağlık ve sicilde sıkıntı yok
-
@greencardli58 29.000'lerde yetismeme durumu olmaz.
-
@crazycells Mülakat tarihi içinde söyledi:
@greencardli58 29.000'lerde yetismeme durumu olmaz.
Biraz saçma olucak ama sizce 32 bin de yetişmeme durumu olabilir mi?
-
@atakanparlak buyuk ihtimal yetisir. Numaralarin nerede duracagini zaman gosterecek, bence tahminde bulunmak yerine bekleyip gorelim :) Kimseye ne umut vermek isterim, ne de kimsenin umudunu kirmak istemem. Forumumuzda da yuksek numaralari arkadaslar mevcut.
Bence herkese konsoloslugun da dedigi gibi tavsiye verelim... vizenizi pasaportunuzda gormeden hicbir seyahat plani ya da hayatinizda onemli bir degisiklik yapmayin. Bu, hem buyuk sayili, hem de kucuk sayili numaralar icin gecerli. :)
-
Benim eksik evrak vs vardı tamamladıktan sonra 4 ay icinde tarih geldi aralık 11 bu arada 5-10 benin dogumgunum hadi bakalim hersey gonlunce olur
-
@mete1987 Merhaba, ben de CR1 başvuru sürecindeyim. evraklarım şu an nvc de. 4 kasımda eksik evrak maili aldık NVC den bir ay geçti henüz bir geri dönüş alamadık. sizin eksik evrak yolladıktan sonra ne kadar sürdü acaba onaylanması evraklarınızın?
-
@crazycells Merhaba. 2020 talihlisi olarak sıram 27*** evraklarımı mail ile gönderdim ve ardından 3 ile 6 hafta içerisinde bir mail alacağımı söyleyen otomatik mail cevabı aldım. 6 hafta bekledim bir geri dönüş olmadı evraklarımı tekrar gönderdim 5 hafta oldu son 1 hafta hala mail gelmedi bu durum normal mi yoksa sıra numarası yaklaştııgında mı geliyor mail anlamadım @crazycells
-
@jacklendo eli kırılasaydı da bu maili atmasaydı KCC çünkü bu mail yeni sistem için gönderiliyordu fakat artık eski sisteme döndüler. Senin numaran mayıs gibi current olacak yani current olduğun bülten açıklanınca sana mail atacaklar. Ozaman mail gelecek. Bu mail artık dikkate alma. Canını sıkma kafaya da takma
-
@ayvalik10 anladım cok sağol evraklarda bir yanlışlık olsaydı geri dönüş yapacakları ama değil mi?
-
@jacklendo sana current olduktan sonra tebrikler mesajı gelmezse hemen tekrar tüm evrakları mail atarsın zaten eksik varsa sana dediğin gibi dönüş yapıyorlar
-
@ayvalik10 anlaşıldı çok sağol
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum