Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mülakat tarihi

Benzer Başlıklar

• Mülakat erteleme

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -3 Oy
    4 İleti
    443 Bakış
    M
    EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
  • Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    706 Bakış
    crazycellsC
    @Hasamuddin, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ? Ankara'da mulakata girip girmemeniz problem degil, dosya numaraniz AS oldugu icin Asya numaralarini takip etmelisiniz.
  • Başvuru Tarihi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -2 Oy
    2 İleti
    123 Bakış
    murat34M
    @Erdoğan Başvuru Ekimin başında başlar Kasım başında biter
  • Mülakat tarihi ve askerlik sorunsalı

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    -1 Oy
    6 İleti
    385 Bakış
    ayvalik10A
    @mcivan mayıs ayına ait geçen sene ki bülten haziran ayında gideceklerin numarası idi zaten haziranda ayındaki bülten de tüm numaralar current olmuştu [image: 1573041988776-tt-resized.jpg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k