[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@bolatmali maalesef hala mail almadım, normal bir durum mu? Ne zaman gelmesi gerekir mailin?
-
Herkese merhaba. Öncelikle bu aşamaya kadar yardımları büyük olan foruma ve bilgilerini paylaşanlara teşekkürler. Aralıktaki görüşmem sonucu vizem onaylandı. Evraklarımı eksiksiz götürdüm ve hiçbir pürüz çıkmadı. Mülakat süreci herkesin daha önce paylaştığı gibiydi. Tek gittim. Bankada 15.000$ karşılığı TL ve 70.000TL değerinde aracımı gösterdim. Mülakat İngilizce gerçekleşti.
Ancak şöyle ki bana vizemin onaylandığına dair bir belge verilmedi ve herhangi bir mail veya sms gelmedi. Şu anda ne yapmam gerekiyor acaba?
-
@ybi04 tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim 👏🏻
-
@Readytogo88 Tebrikler :) Yeni hayatınızda başarılar. Bildiğim kadarı ile pasaportunuz size gönderildiğinde greencard vizesi yapıştırılmış olacak. Hangi eyaleti gideceğinizi belirttiniz peki?
-
@ilayda-yaren-özyaman
Gelmesi çok yakındır -
@Readytogo88 tebrik ederim, hayırlı olsun
Yakın zamanda congratulations emailini alırsınız -
@Muhtaradana çok teşekkür ederim. Şimdi geldi:)
-
Congratulations, your visa approved dedi oradaki hanımefendi. Forumdaki herkese çok teşekkürler ve vize bekleyen bütün arkadaşlara bol şanslar :)
-
@mdelgado tebrikler, yeni yaşantınızda başarılar.
-
@Readytogo88 tebrik ederim hayırlı olsun
-
@mdelgado tebrik ederim, hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar
-
Merhaba, mailimiz geldi. Umarim bekleyenlere de ulasir kisa zamanda
-
Çok teşekkür ederim @bezdarniy @Muhtaradana
-
@ilayda-yaren-özyaman hanım tebrik ederim hayırlı olsun. bol şanş diliyorum 🙏
-
Mülakatı geçenlere hayırlı olsun
-
yesilkartforum.com ailesine sonsuz teskkurler her sureci sayenizde basarili bir sekilde gerceklestirdim.
-
@Enes-Deniz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
yesilkartforum.com ailesine sonsuz teskkurler her sureci sayenizde basarili bir sekilde gerceklestirdim.
Öncelikle hayırlı olsun. Mülakat Deneyimlerinizi paylasirsaniz hepimiz faydalanabiliriz teşekkürler.
-
@Enes-Deniz yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
Sayın @mdelgado Tebrikler hayırlı olsun
-
Sayın @Enes-Deniz Tebrikler hayırlı olsun yeni yaşantınızda başarılar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum