@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş abicim bu söylediklerinin harfi harfine hepsine katılmakla birlikte sana bir başka olay daha anlatayım benim oğlan bu sene lise sınavlarına girecek biz ne kadar çocuğu rahatlatmaya çalışsakta çocuklara öyle bir yük yüklüyorlarki aklın durur geçen gün sınıftaki çocuklardan biri resim ödevini öğretmene götürüyor öğretmen soruyor çocuğa ödevine yardım eden oldumu diye çocukta dürüst davranıp ailem yardım etti diyor kadın otur 0 diyor ya oğlumun bütün resim ödevlerini biz yapıyoruz eşimle hatta eşim diyor ki bakalım öğretmen hangimize yüksek not verecek
çocuğun resim yapmaya valla zamanı yok ne yapalım dersleri bitirince dinlenme zamanında otur resim ödevimi yap diyim ne yazıkki sistemde öğretmenlerde velilerde çocukların çocuk olduğunu unutuyor. Eşim bu sene başında bana dediki ben çocuğumu yolda bulmadım okumazsa okumasın özel okulda okuturum sakın çocuğa laf söyleme
vallaha kardeşim bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete o derece yani. ben olaya bir baba anne yada öğretmen gözü ile değil çocuk gözü ile bakıyorum. yani benim bir kapasitem var kapasitemin üstünde kimseye mükemmelde olamam güzelde olamam verimlide olamam. ALLAH evlatlarımızın aklına zihnine mukayet olsun kaldıramayacağı yükleri omuzlarına yüklemesin başedemeyeceği zorluk ve belarla sınamasın inşallah.