Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

NJ de ücretsiz birkaç eşyam var..

İlan ve Duyuru
6 4 865 4

Benzer Başlıklar

• NY/NJ taraflarına gidecek kadın ev arkadaşı arıyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    161 Bakış
    T
    Selamlar, bu forumda çok vakit harcadım dv2024 sürecinde ve artık dv2024 sona gelirken vizelerimizi aldık çok şükür. Sıra artık ev ve iş bulmaya geldi. Ben eşimle vize alsam da eşim türkiyedeki işi dolayısıyla gelemeyecek. Ben de burdan aynı süreçlerden geçtiğimiz için haliyle birbirimizi anlayacağımız kadın arkadaşları arıyorum. Benim gibi yirmilerinin ortasında/ otuzlarının başında, sorumluluk sahibi hanımlarla koordine kurabilirim diye düşünüyorum. O taraflara gidecekler bana buradan veya instagramdan ulaşırsa çok sevinirim! 🙂. ig: @tubikanasofa
  • Nj/ Sevkiyat Elemanı İş İlanı

İlan ve Duyuru
    5
    3 Oy
    5 İleti
    405 Bakış
    TgbyldzT
    @ahmetkocyigit Merhaba, sevkiyat görevi için çalışma izni ve ABD driver licence gereklidir. İlgili ilanlarımız operasyon yoğunluklarımızdan dolayı bir çok platformdan sıklıkla duyurulmaktadır. Güncel alımlarımız 1- Kargo operasyon elemanı 2- Kargo Operasyon Sevkiyat elemanı(driver) 3- Operasyon Supervisor adayıdır. Ücret aralığı rollere göre değişebilmektedir. Diğer detaylar görüşmelerde aktarılmaktadır. Güzel günler dileriz.
  • Nj West New Yorkda Kiralık Oda

İlan ve Duyuru
    5
    1 Oy
    5 İleti
    630 Bakış
    serkanistS
    Tamam dostlar.
  • Freecodecamp : İngilizce bilenler için Ücretsiz Kodlama Eğitimi

İlan ve Duyuru
    1
    3 Oy
    1 İleti
    342 Bakış
    mutlukurt0534M
    [image: 4iW5tG.png] https://www.youtube.com/watch?v=wfWxdh-_k_4&t=21049s https://www.youtube.com/watch?v=mU6anWqZJcc&t=2104s
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k