DV2019 bekleme odası
-
@gözde yoksa çok zor geçiyor bu son günler kendimi başka şeyler yapmaya yönlendiriyorum ama anca bu kadar oluyor işte...
-
@reader bende bugün foruma bakmayacağım hiç dedikten en fazla 1 saat sonra kendimi forumda buluyorum :)
-
Son uyarı.Kaptırmayın buraya kendinizi fazla !
-
@crywolf34 neden ?
-
@rastaman-vibration hosgeldiniz. @gözde hanimin dedigi gibi mulakat zamani diplomanizin olmasi yeterli.
-
@crywolf34 yine de hayal kurmak guzeldir sayin crywolf34 :) zaten secilme ihtimalinin dusuk oldugunun hepimiz farkindayiz.
-
@gözde fazla kendinizi kaptırınca olası bir seçilmeme durumunda büyük hayal kırıklığına uğruyorsunuz.
-
seçilmeme olasılığı da %99 olunca kendini çok kaptırmak anlamsız
-
@crywolf34 seçilme yüzdesinin ne kadar küçük olduğunu biliyoruz Allahtan o yüzden seçilmeme durumda çokta hayal kırıklığı yaşayacak bir durum yok benim açımdan çoğu arkadaşında öyle olduğunu düşünüyorum. Herkes her şeyin farkında yine de teşekkürler .
-
Aynen zaman kısaldıkça insann içinde umut azalıyor ve daha önce keyifle yaptığı şeyler keyif vermemeye başlıyor :) forumda olmaktan çok memnunum fakat şimdi çıkmama ihtimali geldikçe hevesler kaçıyor :)
-
Evet zaman yaklaştıkça mantıklı düşünce ağır basıyor belki de hayal kırıklığı yaşamamak adına bilinçaltı kendini hazırlıyordur.
-
Tum yazilanlar dogru olsada benzer hayalleri, umutlari ve arzulari tasiyan insanlarla bu forumda yazismak insana iyi geliyor sanirim 😊 En azindan bana iyi geliyor. 🙋🏻
-
bazı arkadaşlar imza kısmına yazmışlar ya case numaraları vs amerika giriş felan valla çok özendim. Bu sene bana çıksada bende o işlemleri tek tek zevkle yapsam. Hadi hayırlısı bakalım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. ;)
-
@gözde DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@Rastaman-Vibration önemli olan mülakat tarihindeki durumunuz
teşekkürler
@reader DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@rastaman-vibration hayırlısı olsun hoşgeldiniz.
hoşbulduk, teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
İyi akşamlar cümleten arkadaşlar. Şafak sayarak günler geçmiyor bu aralar farklı şeyler ile uğraşmaya başladım gc eskisi kadar aklıma gelmiyor. Çok kafasına takan ve sürekli gc yi düşünen günlerini geçiremeyen arkadaşlara farklı uğraşlar tavsiye ederim. Kesinlikle işe yarıyor. 👍
-
@Bahadır-Kaplan durumu çok iyi özetlemişsiniz ''Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim '' :)
-
@hsndmn tavsyelerine ihtiyacımz var dinliyoruz :)
-
@vecihi Hocam sabah erken kalkıp günlük koşuya gidiyorum. 09:00 gibi dükkanı açıyorum, akşam 20:00'de dükkanı kapatıyorum. Haftanın 3 günü salonda spor yapıyorum. Güzel bir mekan buldum. Haftanın 3 günü de akşamları oraya gidiyorum. Sevdiğim kişiler ile daha sık görüşüyorum. Bir süredir bu şekilde ilerliyor sistemim. Günlük toplam 1 saat bile bilgisayar başında takılmıyorum. Bu biraz da kişiden kişiye değişiyor. Zamanında yapmak istediğiniz ama o dönem vaktinizin olmadığı şeyleri yapabilirsiniz. Mesela bilgisayar başında zaman geçirmek zorunda olan arkadaşlar da vardır. İmdb top 250 fimlerini bitirebilirler. Kanımca ölmeden önce izlenmesi gereken filmler ve yabancı diziler biliyorum. Yine imdb sıralamasındaki yabancı dizilere başlayabilirler. Ama bence vakti dışarıda geçirmek daha hoş oluyor.
-
@hsndmn valla nedense çıkmıcak gibi bir his var içimde ve ben çıkmazsa burada napacağım hiç bir fikrim yok , işsizim iş bulamıyorum sürekli başvuru yaptığım halde, yani beni tek düşündüren gc değil, gc bana bir ödül gibi , orda yeni başlıcağım hayat beni hiç ürkütmüyor açıkcası :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum