Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Yolunda Evlilik

Benzer Başlıklar

• Amerikan vatandasi esin uzun suredir ABD’de bulunmamasi

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    24
    0 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    Ekto OktanE
    @ofcepeci Merhabalar öncelikle şunu belirtmek isterim ben sürecin anlık olarak içindeyim sürecin ilk aşaması yani I-130 formunu doldurduğunuz aşamada eşinizin ABD içindeki ikameti ve bağları sorgulanmıyor bu aşamada sorgulanan tek şey evlilik bağınız ve evliliğinizin gerçekliği. Bu süreçte ortalama 12-17 ay arasında sürmekte yani ilk 1.5 yıllık süreçte bunu düşünmenize bile gerek yok formu doldurduktan sonra. Sonraki süreçte formunuz onaylandığında ve NVC'de vize başvurusu aşamasına girdiğinizde bu konu oluyor bu noktada Amerikan vatandaşı eşin ABD'ye geri dönmesi orada bir kira sözleşmesi,iş,banka hesabı,yeni bir eyalet kimliği,sizin soy isminizi eğer kadınsa belgeleri alıp değiştirmesi vs bağ için önemlidir ve bunu belgelerle sağlamalı. Biz bu son 1 senelik süreçte hep birlikteydik ve son geçtiğimiz 1 aydır eşim Amerikada tüm belgelerini benim soy ismim ile güncelledi vs ve orada şuanda çalışıyor yani domicile'ı oluşturduk bağ olarak NVC aşamasında bunu sunucağız sizde aynı şekilde süreç ilerlediğinde bizim gibi sonraki aşamada bunu ilerletebilrisinz.
  • 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
  • 2 Oy
    17k İleti
    2m Bakış
    N
    @Ekto-Oktan çok teşekkür ederim cevabınız için. bundan 1 ay önce house of representative'e yazmıştı eşim, dosyamızda herhangi bir gelişme yok aylardır bekliyoruz diye. dün sisteme girdiğinde bir anda 30 Ocak 2026'da approve edildi gibi bir tarih çıktı, sonrasında da o sayfa error vermeye başladı ve tarih kayboldu. ya sistemsel bir hata vardı ya da dosyamıza bakarak representative'e bir cevap verecekler galiba. umarım bu olay hızlandırır süreci. benzer durumda bekleyenler de bu kişilere ulaşmaya çalışabilir belki diye düşünüyordum kiiiiiiii, üst mesajlardan birinde discordtaki onayları gördünüz mü kısmını okuyunca birçok kişinin başına geldiğini anladım. ilginç... Track My VisaRole icon, TMV Support — 2:10 AM Hey @everyone, Many members of the I-130 Immediate Relative Consular community have reported that previously unseen approvals are now (as of July 22nd) appearing in their USCIS online accounts with backdated approval dates. We are actively monitoring these reports and comparing them against the official USCIS Developer API, which powers our analytics and graphs. As those approvals are confirmed through the API, our graphs, estimates, Front of the Line, and other insights will be adjusted to reflect the updated data. At this point, we are still in the process of verifying the reports, so we encourage everyone to avoid drawing conclusions until we have a clearer picture of the scope of these updates. We will continue monitoring the situation closely and will post additional updates here as we learn more.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k