Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
789 224 90.3k 307

• @onursvr çeviri kısmı kişiye kalmış gerçekten birkaç mülakat deneyiminde gördüm o yüzden, almanız gereken diğer evraklar yazdığım gibi çeviri işi size kalmış ben de teşekkür ederim ne demek

• @tumra Peki tamam riske atmayayım yaptırayım. Lakin benim kafama takılan şu: "Boşanma kararı apostilli. Biliyorsunuz köşesinden zımbalanıp zımbanın üstüne mühür vuruluyor. Yazının bir kısmı zımbalı kıvrılmış kısmın altında kalıyor. Çevirmen bu kısmı okuyabilmek için zımbayı sökecek. BU evrağın apostil durumunu bozar mı?

• @tumra bende zaten '' Resmi yazılı belge ya da sözlü onay'' demiştim.

• Bir sorum daha var. Bilgisi olanlardan rica: Çocuğum ortaokulu bitirdi bu haziranda. Liseye yeni okula kayıt yaptıracaz. mülakatımız eylülün ilk haftası. Çocuğun eğitim durumunu gösterir belge olarak ne götürmeliyim? Bitirdiği okulundan mayısta aldığımız öğrenci belgesi var. Ya da okulundan gidip mezun olduğuna dair belge alabilirim. Yoksa yeni okula kayıt yaptırıp oradan bir öğrenci belgesi mi alayım eğer kayıt sırasında verirlerse tabi. Zira mülakatımız okul açılmadan olacağı için evrağı da eylülün hemen başında almamız şart. BU durumda öğrenci begesi verirler mi? Bir de şu var: DS 260 formunu 24 temmuzda submit ettiğimiz için orada mevcut eğitim durumuna yeni okulunu yazamadık. Çünkü daha kayıt yaptırmadık ve de amerikada devam etmek niyetimizin olduğunu yazdık ds260 formuna. BU durumda benim mülakata götürmem gereken öğrenci evrağı ne olmalı?

• @tumra 1 şey daha sorayım müsadenizle. Muvafakatnameyi konsolosluk benden alacağına göre uçağa binmek için fotokopisi yeter mi yoksa 1 tane daha mı çıkarmamız gerekir?

• Merhaba, bizde Viyana da gireceğiz mülakata. Devlet memuru iken tayinle KKTC de 2 yıl kalmıştık. KKTC Adli Sicil Kaydının dışında bir evrak isteniyor mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• @onursvr konsolosluk evrak asıllarını görüp fotokopilerini alıyor diye biliyorum, arkadaşlarda yazarlar bu konuyu şimdi benim bilgim bu yönde

• @tumra diploma, evlenme cüzdanı gibi muadili olmayan belgelerin fotokopilerini alıyor ama edevlet çıktıları, apostilli nüfus kayıt örnekleri gibi belgeleri orijinallerini alıyor.

• @tumra teşekkür ederim.

• @zehrof teşekkür ederim

• @onursvr Merhaba, sorularınızı "DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları" başlığından sorarsanız iki başlıktaki bilgiler karışmamış olur.

• Arkadaşlar merhaba Bangkoktaki mülakatım için tercüman arıyorum bildiğiniz güvenilir tercümanlar var mı acaba?

• @bravist Tamamdır hocam. Aslında ben sorularımı orada sormaya başlamıştım ama nasıl oldu ne ara mülakat deneyimleri forumuna atladım orasını anlayamadım:)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k