DV2026 Mülakat Deneyimleri
-
19 Tem 2026 20:10
Arkadaşlar selamlar,
Ben mülakata girdim ancak sağlık raporunu almadan gitmiştim. Şimdi sağlık raporunu alıp konsolosluğa göndermem gerekiyor.
1)Sabah randevum var. Raporu aynı gün öğleden sonra alabilir miyim?
2)Raporu aldıktan sonra konsolosluğa posta ile mi göndermem gerekiyor, yoksa farklı bir işlem mi yapılıyor?
Tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
Teşekkür ederim. -
@Peyk74 Tebrik ederim. Bize de Viyana mülakatı geldi 2 Eylül'e. Gitmeden önce hazırlanacak evraklar konusunda bize yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
-
@seraponen Tebrik ederim hayırlı olsun mülakatınız hiç endişe etmeyin Viyana bence harika yapıyor işini ve çok yardım sever. Evraklar genellikle aynı ama bazı durumlarda kişiye göre değişiklik oluyor. Mesela evli ya da boşanmış ya da yurt dışında yaşamış kişilerden farklı evraklar isteniyor. Genel olarak istenenler son bitirdiğiniz okul diploması sabıka kaydı formül A maddi durumu gösteren banka hesap dökümü gibi gibi. E devletten aldığınız evraklar barkodlu(karekodlu) olduğu için çeviriye gerek yok ama diplomayı İngilizceye çevirmeniz gerekecek. Zaten size gelecek olan mailde ne istediklerini yazacaklar halledersiniz dert etmeyin. Başarılar
-
B bravist bu başlıktan bahsetti
-
@Peyk74 çok teşekkür ederim
-
Merhaba 16 Eylül sabah Viyana da görüşmemiz var. Viyanada mülakata giren daha önce birileri yardımcı olursa sevinirim. Sırası ile ne paymamız gerektiğini belgeler ve.s konuda.
-
@Shahidoglu Merhaba öncelikla gelen mailde istedikleri evraklar var onları tamamlayın Viyana Almanca ya da ingilizce istiyor çeviri yaptırmanız lazım tabi bizdeki gibi karekod - barkod olayı yoksa sizde. sonra sağlık muayenesine girecekseniz randevu alın. mülakat kağıdınızın resmini de ekleyin ona göre randevu ayarlarlar. Sonrası kalacak yer uçak bileti vs vs. Sonrasında Viyana da önce sağlık muayenesi için dr molnar kliniğine gideceksiniz sonrasın da film çekilmek üzere röntgen kliniği sonrasında da konsolosluk görüşmesi. detay bir şey soracksanız yardımcı olmaya çalışırım. Siz Azerbaycan vatandaşısınız yani yasaklı ülkeler listesindesiniz vize alabilecekmisiniz.
-
@Peyk74 yanıtınız için teşekkür. Size vize verdiler mi? yani vizeniz basıldı mı ? Dr. Molnar'da randevu nasıl ala bilirim ?
-
@Peyk74 yanıtınız için teşekkür. Size vize verdiler mi? yani vizeniz basıldı mı ? Dr. Molnar'da randevu nasıl ala bilirim ?
Arama butonunu kullanarak, Viyana - mülakat - Molnar gibi anahtar kelimeler kullanarak bir çok geçmiş deneyime ulaşarak okuyabilir, kendi profilinize göre ilave belgeleri hazırlayabilirsiniz.
-
@Shahidoglu Rica ederim mail adresinden mail atarak alabilirsin sağlık randevunu. [email protected]
-
Ben kızımla brilikte girecem mülakata inşallah. Kızımın annesiyle yıllar önce ayrıldık. Velayet ortak velayet. Mülakat günü ya muvafakatname götürmek ya da annesini de getirmek durumundayız. Annesiyle birlikte gidersek annesini randevuya alırlar mı? Veya annesini de almaları için önceden bir ayarlama yapmamız gerekir mi? Bilgisi olanlardan rica edeceğim.
-
@onursvr Tahmin ediyorum sadece anneden onay almak isteyeceklerdir. Resmi yazılı belge ya da sözlü onay.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum