Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
-
@doncarleone Hiç sorun degıl. Bılgılerınız kıymetlı. Pekı sonuc geldı mı ssn kartınız ? ben de ona gore bu yontemı kendımce yapacagım tek carem bu kaldıgı ıcın.
-
Herkese merhaba, gruptan bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine geçen hafta Senator'a ssn ile ilgili mağduriyetimi bildiren bir mail yazıp yollamıştım. Çalışa bilmek için bu belgeye ihtiyacım olduğunu ama bulunduğum ofis dışında kimseden yardım alamadığımı ve bulunduğum ofisinde hiç bir şekilde telefonlara ve ofiste bile bana cevap vermediğini bildirdim. Kendilerinden cevap geldi. Bu işi çözmek için ofis ile irtibata geçtiklerini en kısa zamanda bana geri döneceklerini yazmışlar. Yeniden bir gelişme olursa bilgi vereceğim. Benim gibi 55 gündür bekleyen ve hala alamayan varsa bu yöntemi de denemeleri için bilgiyi paylaşmak istedim.
Herkese sağlıklı günler dilerim. -
@belmasarvan Sizin adınıza sevindim. Umarım bir an önce alırsınız.
-
@buay tesekkur ederım,umarım herkes alır gercekten ssn sız zormus
-
@belmasarvan Sonuc daha alamadik ama diger turlu bir sonuc alinamadigini ogrendigimizden dolayi bu hamleyi yaptik.
-
Herkese yeniden merhaba, Sonunda Senator'un yardımıyla Social security ofisinden beni arayıp 6 gün sonraya randevu verdiler. Hemen akabinde senator ofisinden de yazılı mail geldi. Randevunuz şu tarihte oluşturuldu diye. İşe girince ilk maaşımla ofise mutlaka hediye yollayacağım. Çünkü burada ssn numarası büyük bir nimet. Benim gibi hala bekleyen kimseler varsa bulunduğunuz bölgeye ait senatordan siz de yardım isteyebilirsiniz diye burada paylaşmak istedim. Böyle kurumlardan yardım almak beni gururlandırdı doğrusu kendime güvenim geri geldi. Bizlerden şimdilik bu kadar,görüşmek üzere.
-
@belmasarvan Hayırlı olsun abla çok sevindim.
-
@orhan-cabarov Tesekkur ederım cnm
-
benim ssn bugun geldi vize onayim aralik 8 ssn gelis 10 ocak
-
@doncarleone Hayırlı olsun.
-
Benim SSN giris yaptıktan sonra 3 hafta icinde gelmedi. Ardından zor bela ofisten randevu aldık akabinde 2 hafta icinde SSN geldi.
-
@cafer-mokar Hayırlı olsun.
-
@cafer-mokar, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Benim SSN giris yaptıktan sonra 3 hafta icinde gelmedi. Ardından zor bela ofisten randevu aldık akabinde 2 hafta icinde SSN geldi.
Arkadaşlar bu noktada bir fikir almak istiyorum,
Ben ABDye ilk girişimde 2-3 hafta kalıp dönmek zorundayım. SSN sürecini hızlandırmak için, giriş yaptığım gibi ofisten SSN için randevu almaya mı çalışmalıyım sizce?
(Not: DS260'da SSN istiyorum seçeneğini işaertlemiştim.) -
Esimin geldi 10 gunde ama greencard tan haber yok bakalim ne zaman gelicek.
-
@kryptonite Merhaba Geldiginizde 21 gun beklemenizi istiyorlar randevu vermiyorlar.
-
@buay, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
@kryptonite Merhaba Geldiginizde 21 gun beklemenizi istiyorlar randevu vermiyorlar.
Teşekkürler, o halde minimum 4 hafta kalmak lazım gidince.
-
@kryptonite Aslinda eger adresinize gelmezse basvurmak icin 21 gun.Sonrasinda randevu almak basvurmak ve adrese gelmesi 21 gunden sonra 1 ay suruyor.
-
@buay Tammamdır durum anlaşıldı, teşekkürler. Acaba Orlando ile San Diego arasında SSN çıkması açısından bir süre farkı olur mu? Saçma bir soru gibi gelebilir ama en hızlı nerede çıkacaksa orada bir adres bulmayı planlıyorum :)
-
@kryptonite Ben New York tayim. Fark olur mu hic bilmiyorum.
-
@buay, içinde söyledi: Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
@kryptonite Ben New York tayim. Fark olur mu hic bilmiyorum.
Yine de çok teşekkürler. Bakalım neler bekliyor bizleri... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum