Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Toefl veya ielts sınavına nerde ve nasıl hazırlanabilirim?

• Merhaba eak4802,

IELTS konusunda aşağıdaki link fikir verebilir.

https://abdulbakiturk.blog/2017/08/20/ielts-rehberi-2-baski-2/

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

• Global Akademi 'yi öneririm.Ben gittim hocalar gayet iyi ve cana yakınlar %100 tavsiye ederim.Orada Murat KALE hoca var seni çok iyi yerlere getirebilir. İstanbul/Kadıköy'de.

• Evet tavsiyeleri bekliyoruz

• IELTS ICIN

TOEFL ICIN

• toefl a hazırlanan arkadaşlara yardımı olacak bir video

• Umarım hazırlanan arkadaşlara yardımı olur. Benim hocam faydalı bir kaynaktır.

• Bende 2 kere hazırladım ilkinde kendim internetten dökümanlar indirdim parayla kitaplar aldım, Çalıştım gece gündüz genede 5 aldım. İkinci kere hazırlanırken kursa gitmeye karar verdim İstanbul Lisan Merkezine gittim 7 aldım. Sınıf kapasitesi azdı o yüzden hocalar birebir eğitim veriyormuş gibi oldu tek tek ilgilendi hoca bizle. Kursa gitmeyi düşünürsen öneririm

• Ben iki kere hazırlandım ilkinde internetten kaynaklar ek kitaplar aldım kendim yaparım diye düşündüm ama 5 aldım. İkinci kerede kursla hazırlanmayı düşündüm İstanbul Lisan Merkezine gittim 7 aldım sınıftaki kişi sayısı az ve hocalar birebir ilgileniyorlar seninle o yüzden kursa gitmeyi düşünürsen öneririm

• arkadaslar selam toefl hazirligi konusunda her turlu öneriye acigim kisitli zamanim var 5.0 5.5 yeterli olur kaynak ya da kurs ya da daha farklı önerileri olan varsa yardimci olabilirseniz super olur nerden baslamam gerekiyor tam bilmiyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |