Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selamlar,
    Mülakata girecek her bir birey için ayrı ayrı ds260 formu doldurulmalı. Yani tek başına eşinizin formuna sizi eklemesi yetmiyor.
    Şu an ilk aşamayı hallettiniz eşiniz sizi forma ekledi. Şimdi "add applicant" ile sizin için de bir ds260 formu doldurun ve submit edin.

Form doldurmayan mülakata giremez.

@asrin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba,
    asıl talihli eşim. çekiliş sonrası evlendik ds260 formunu açtırıp eş olarak ekleme yaptık. mülakat onayında da ismim gözüküyor ancak konsolosluktan eş için de ds260 formu doldurmalısınız diye bir mail geldi. bunun hakkında bilgi alabilir miyim?
    unganlardaki sağlık randevusu için de verebileceğim tek form var orada bu bir sorun teşkil eder mi?

Mülakat Yeri: ANKARA
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 2
    Saglik Muayenesi: xx/xx/xxxx
    Vize Mulakati: 16/07/2026
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris:

• @Gökçe-Çetin

Merhaba, aslinda basta pasaport goruntusuyle talep edenlerin hemen tasinmisti. Bana da size geldigi gibi bir email gelmisti, pasaport ve tckimlik goruntuleriyle gonderdigimde tasima yaptilar. Ilave olarak ikametin edevlet ciktisini da eklemis ve edevlet uzerinde Ing dokuman temin edilmiyor seklinde belirtmistim.

• @asrin Eğer sizin için de ds-260 doldurduysanız ve iki form da complated görünüyorsa endişe etmenize gerek yok. barkodlu çıktıları yanınıza alıp mülakata gitmeniz yeterli. Sadece eş olarak ekleyip bıraktıysanız ve 2. bir form doldurmadıysanız ivedilikle doldurmalısınız. Bol şans

• Bu ileti silindi!

• @uonur26 Anladim tesekkurler . Evet bireysel olarak 30 Eylule kadar bir sonuc bildirecegiz olumlu yada olumsuz anlaminda bir cevap .

• Arkadaşlar merhaba. Viyana için, varlık dökümünü ibraz ederken para biriminin Türk Lirası olması yeterli mi yoksa Amerikan doları olarak karşılığı mutlaka doküman da bulunmalı mı ? İş Bankası’ndan aldım ama sadece Türk Lirası olarak yazıyor

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oktay3847

Kendinizin excel'de yapacağı bir hesap özeti ile (İngilizce) hesaplarınızdaki TL, USD, Euro, tahvil, fon vb tüm birikimlerinizi günümüz kurundan USD karşılığı yazarak hazırlayacağınız ve mülakat öncesi evrak tesliminde vereceğiniz icmal konsolosun anlamasını kolaylaştıracaktır.

• @Ramazan-Apak Evet evet. Kusura bakmayin AOS icin oldugunu ben belirtmemisim. Benim gibi AOS yapacak olanlarin isine yarayabilir bir bilgi

• Çok tşk ederim, Türk Lirası şeklinde olması sorun olmayacak gibi anladım. Bir de son altı aylık hesap özeti yerine yerine son bir aylık vermişler, bu problem olur mu acaba ? O kadar sıra bekliyoruz, koşuşturmaca yüzünden gözümüzden kaçıyor sonra yine dönüp dolaşıp foruma soruyoruz ☺

@ATS16, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@oktay3847

Kendinizin excel'de yapacağı bir hesap özeti ile (İngilizce) hesaplarınızdaki TL, USD, Euro, tahvil, fon vb tüm birikimlerinizi günümüz kurundan USD karşılığı yazarak hazırlayacağınız ve mülakat öncesi evrak tesliminde vereceğiniz icmal konsolosun anlamasını kolaylaştıracaktır.

• @sbkandemir Merhaba, ben de AOS yapicam, bir avukatla calisiyor musunuz siz? Ben dava acacagim da onun icin sizde durumlar nasil?

• @Mirac-Skellrod Selamlar! Evet avukatla calisiyorum. Size ozelden mesaj atarim birazdan detayli konusuruz

• Arkadaslar merhaba,
    Viyana sanirim mulakat vermeye basladi, mail geldi biraz önce ve In transit olarak guncellenmis ceac sayfasi.bilgilerinize,

• @sekuba Öncelikle hayırlı olsun. Hangi güne planlamışlar acaba?

• Pasaportumun süresi bittigi icin yeniledim ais den kayıt yaparken yeni pasaport numarasıni girdim ancak iki farklı kişi gibi gösteriyor. Geri de alınmıyor nasıl kaldırabilirim?
    Mülakata iki kişi girecekmiş gibi görünüyor. Tek fark pasaport numaraları

• @Fatih-Yalçın-0 Tesekkurler ; darısı basiniza . 12 Agustos olarak mulakat verilmis.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |