Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• ....australya takimi gurup ikincisi olarak 32 ye kaldi, gelecek cuma gunu misir takimi ile oynayacaklar,australya saati ile sabaha karsi0,3.00 olabilir,turkiye elenince australyayi destekliyecegim burasida benim vatanim sayiliyor.....gecenlerde izledigim bir mac di galiba kanada ile isvec veya isvicre oynuyordu baktim butun stad kipkirmizi renge burunmustu,dunya devletlerinde bir zenginlesme var zannediyorum oynanan her maca cok seyirci geliyor,internette okumustum bir stadda bir bardak biraya 40 dolar istemisler.

• @sir-altan ABD bence guzel evsahipligi yapiyor. Maclarda en kotu 50 binden fazla seyirci oluyor. Ki eleme maclari daha baslamadi bile. Ev sahibi sehirlerde mac oncesi ve sonrasi etkinliklerle birlikte oldukca iyi bir ekonomi donuyor.

• Biraz uzun ama asagidaki videoda Dunya Kupasi icin ilk defa ABD'e gelen taraftarlarin ABD hakkindaki izlenimlerinden bir derleme yapmislar.

• ....video yu parca parca izledim, oooo my gooooddd..gercekten et mamulleri porsiyonlari kocaman kocaman.....Bazi insanlar vardir onlerine ne
    konursa tabaklari yalarcasina silip supururler, 2019 yilinda turkiyede tatil yapiyoruz konyada mevlana turbesine yakin hic isimli otelde kaliyoruz sabahleyin tepsi icinde masalara kahvalti getiryorlar, karsimdaki masada bir adam var onune tepsiyi getirdiler, her sey var,adam bir iki dilim bir sey yedi kalkti ve bana yahu o kadar cok sey getirmislerki karnimdan evvel gozum doydu dedi.

• .kanada son saniyelerde attigi golle 16 ya kaldi, bu arada ingiltere krali charles skotland icin uzuntulerini bildirirken kanada ingiltere ve australyaya da bol sanslar diledi.

Benzer Başlıklar

• 578
  • 158
  • 93
  • 66
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |