@muammerkrgvs öncelikle;
"Arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz anlamıyorum?" şeklinde bir ifadeyle başlarsanız sorunuza, insanların size yardımcı olmasını beklemeyin.
foruma kayıt olurken size, bütün sorularınıza sorgusuz sualsiz yanıt verip sizi memnun edeceğiz garanti vermedik diye hatırlıyorum.
eğer bu şekilde bir hizmet talebiniz varsa; bir göçmenlik avukatı tutar, bedelini öder, sorularınıza cevap alırsınız.
karşılıksız destek aldığınız bir platformda, sorduğunuz soruya anında cevap alamadığınız için trip atacaksanız; kusura bakmayın biz almayalım.
buradaki insanların da bir hayatı, öncelikleri var. öncelikle buna saygı göstermeyi öğrenin.
gelelin sorunuza;
1- kendime hesap açtım (dv2) yim doğru mu yaptım? Eğer değilse ne yapmalıyım
evet. ama eğer halen eşinizin hesabında kendinizi göremiyorsanız o zaman hiç kullanmadığınız bir e-mail adresi ile yeni bir hesap açıp, oradaki UDI numarası ile kendinizi eşinizin hesabına eklemeyi deneyin. çünkü sistem mail bazlı çalışır ve eğer daha önce hesap açıp belirli adımları ilerleyip kaydettiyseniz sistem sizi işlem yapmış olarak görür ve sürecinizi ilerletmez. bu yüzden eşinizin mevcut olan hesabını tutup, kendiniz için hiç kullanılmamış bir hesap açıp o şekilde ilerlemeyi deneyin.
2- ödeme ekranında neden 2 kişi ödeyemedim.
yukarıdaki adımları takip edin.
3- bu kayıt işlemi için adım adım eş aile ekleme ile birlikte olan bir kılavuz var mı ? Video veya PDF şeklinde
işlemi siz yaptıktan sonra hazırlasanız herkes faydalanmış olur. sonuçta forum kültürü bunu gerektiriyor. hep destek almak değil, biraz da vermek gerek..