@Allan-Paw, içinde söyledi: Evlilik Sonrası Soyadı Değişikliği ve Eski Pasaporttaki Vize
merhaba @crazycells , yeni bir konu açmamak adına buraya yazmak istedim. Eşim visa-info sayfasından vize randevusu almıştı nişanlıyken. Ancak evlendik ve randevuyu iptal edip yeni bir DS160 formu doldurup yeni numarayı ekleyeceğiz. Fakat oradaki isim soyisim'e benim soyadım da eklendi. Yani hem kendi hem benim soyadımı kullanıyor artık, yeni pasaportu da bu şekilde. Sistemde DS numarasını, pasaport numarasını güncelleyeceğiz fakat soyadı bölümüne benim soyadımı ekleyemeyeceğiz. Bu bir sorun teşkil eder mi? Teşekkürler, iyi günler
Sorun olmaz, eger durum sizi rahatsiz ediyorsa yeni bir email adresiyle yeni bir hesap acabilirsiniz diye dusunuyorum.
Fakat AIS'teki bilgiler sadece uzerine vize basilan pasaportun size ulastirilmasi icin kullaniliyor, dolayisiyla form numarasindan zaten sizi eslestirebilecekler, o nedenle telas yapmanizi gerektirecek bir durum degil.
Surecinizde bol sanslar.
Ayrica: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin