DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • @Revolter Merhabalar benim sıralamam da 24 binlerde yer tercihi ederken neyi dikkat etmem gerekiyor ve bizim ülkemizden ziyade başka bir yerde gelme olasılığının bir açıklaması var mı, teşekkür ederim


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba bende DV-2025 talihlilerindenim. Aktif bir pasaport ve Amerika'da adresim olmadığı için DS-260 formunu bunlardan yoksun bir şekilde tamamladım. Sizce bu bilgileri mülakat tarihi belli olduğunda mail yoluyla mı ekleteyim yoksa direkt olarak mülakat günü evrak verme işleminde mi ekleyeyim. Teşekkürler.


  • Merhabalar,

    Bu seneki talihlilerden aile birleşimi vs yoluyla halihazırda aktif göçmenlik sürecinde olanlar var mı acaba? Veya böyle birini duyanınız/bileniniz var mı?


  • @sbayrak Benimde bulgaristan vatandaşlığı var. AB ülkelerinde oturum iznim var.Bende Sofia mı yapsam ya da Frankurt Prag gibi yerlere mi taşısam gibi araştırma yapıyorum. Umarım sorunsuz şekilde Amerikaya gidebiliriz.


  • Arkadaşlar merhaba Greencard 2025 ten hak kazandım ve ds260 formunu doldurdum. Gece vakti heyecanla doldurduğum için annemin kizlik soyadini şuanki soyadı olarak doldurdum ve bunu nasıl düzeltebilirim? Konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.


  • Merhaba arkadaşlar. DS-260 formunda, meslek ekleme kısmında, okul ve bölümüm dışında yaptığım 3D modelleme ve animasyon işimi eklemek istiyorum ancak formda adres bilgisi istiyor. Bu kısmı nasıl doldurabilirim? Ayrıca, daha önce çalıştın mı sorusuna dijital mecra üzerindeki deneyimlerimi nasıl ekleyebilirim? Teşekkürler.


  • @ICu selam F2A - F2B başlıklı okuyun , ordan bir fikir edinebilirsiniz


  • @Trio tebrikler, mulakata giderken yaninizda goturmeniz yeterli.


  • Gürcistan tiflis konsolosluğuna dosya taşımamız mümkünmü


  • internette ds 260'ın pasaportsuz da doldurulabileceği söyleniyordu other travel documents'i seçerek ancak formun sonunda imza yerinde pasaport number soruluyor. Bu kısımda ne yapmalıyım?


  • Öncelikle kazanan talihlileri tebrik ediyorum!
    Benim sorum babam için olacak. Hali hazırda ben ve eşim Amerika’da iltica sürecindeyiz. 2023 yılının sonunda annem ve babam Turist vizesi aldılar, ve dün babam green card çekilişini kazananlardan oldu.

    Bununla ilgili olarak sormak istediğim bir kaç şey var, sorumu yanlış yerde soruyorsam lütfen beni yönlendirin 🙏🏻 ve bunun için özür dilerim çünkü bu sitede çok yeniyim ve sadece babamla ilgili süreci doğru yönetip, aktarabilmek adına ilk kez burada bulunuyorum.

    Babamın emekli olmasına 3 yıl var , Türkiye’de annemle birlikte yaşıyorlar. Bu sene Ağustos ayında hem annem hemde kendisi turist vizeleriyle Amerika’ya gelecekler, çünkü ben doğum yapacağım.. Burada sormak istediğim şey, green card için işlemlere Amerika’dayken başlaması daha mı mantıklı olur ? İlk formu Türkiye’de doldursa, Amerika’ya girişte turist vizesi ile bir sıkıntı yaşarlar mı? Ve ya sürece burada başladıktan sonra tekrar Türkiye’ye dönüp daha sonra yeniden buraya gelmek istemeleri turist vizelerini etkiler mi?

    Case number: 2025EU23XXX

    Anladığım kadarıyla süreç Amerika’da başlatılırsa kartları gelene kadar dönmemeleri gerekiyor. Peki ya kartları geldikten sonrası için durum nasıl olacak? Buraya ilk olarak giriş yapacakları zaman Ağustos 2024 oldugu için aslında zaman çok kısıtlı.. belki düşünmek karar almak, Türkiye’de işi evi yoluna koymak için kısıtlı bir zaman..

    Aslında keşke daha genç olsalardı diye düşünüyorum.. yaşları 50+ zaten Türkiye’de hali hazırda evleri ve maddi imkanları var. Artık 3 sene sonra babam çalışmaya devam etmek zorunda da kalmayacak, annem zaten emekli.. yani talihli olmasına rağmen beni düşündüren şey Amerika’ya gelip burada emekli hayatını değilde, yine koşturmaca ve çalışma ile geçecek olması gerçeği..

    Zaten 10 yıllık vizeleri varken hiç o vizenin durumunu greencard talihlisi olarak işlemlere başlayıp bulandırmamalılar mı?

    Umarım kendimi anlatabilmiş, sorularımı ifade edebilmişimdir. Teşekkür ediyorum.


  • @gmzzz lutfen bu basligin ilk entrysinde oldugu gibi surecinizi imzaniza tasiyin, mulakat yerinizi formu doldururken kafaniza gore secemezsiniz, vatandasi oldugunuz veya oturumunuzun oldugu ulkelerdeki elcilik/konsolosluk secebilirsiniz.


  • Cn i 15 bin üzeri olanlar bence dosyasını taşımalı Ankara’ya bel bağlamayın derim.


  • @Trio, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    internette ds 260'ın pasaportsuz da doldurulabileceği söyleniyordu other travel documents'i seçerek ancak formun sonunda imza yerinde pasaport number soruluyor. Bu kısımda ne yapmalıyım?

    cevaplayabilecek bir arkadaş var mı ?


  • Merhaba arkadaşlar,
    2025 talihlilerindenim. Daha önce kaldığımız yerlerle ilgili bilgileri DS 260 ta güncellemem gerekiyor. Kaldığım bir kaç yeri girmemişim. Nasıl bir yol izlememi öneririsiniz?


  • @Trio
    Bir şey yapmama gerek yok hocam sen zaten bir önceki adımda pasaportunun olmadığını belirtmişsin sıkıntı yapma yani. Numaran çok iyi zamanın var bol bol forumu oku sorularının cevaplarını burada bulacaksın zaten. Bol şans


  • Merhaba Arkadaşlar
    1.5 yıldır çok kötü bir süreçten geçiyorum. İflas ettim, maddi nedenlerden dolayı eşim beni terk etti. İki kızımla beraber azerbaycanda yaşıyorlar şuan. Yeni bir hayat umuduyla Green card a başvurmuştum. Allaha şükürler olsun yüzüm biraz güldü çıkınca.çok heyecanlıyım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Gidememe ihtimalide varmış. Cn 15200ler de. Bu şansı kaybetmek istemiyorum.Siteniz olduğunu daha sonra fark ettim. Ds 260 danışman bir firma ile yapmak istiyorum. Güvenilir Bi yer önerir misiniz?


  • @neoseptik Çok teşekkür ederim dilekleriniz için. Yani zaten other travel documents'i seçtiğim için pasaport numarası kısmı açılmayacak mı sonda? Yoksa girmesek te kabul ediyor mu sistem.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

437.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum