Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• arkadaşlar ben turkmenistan vatandaşıyım burada turkmenistan vatandaşı varsa ve ya haberdar olduğu birisi varsa benim bir sorum olacak . sorum şu ki benim pasaport 2022 yılının sonunda bitecek ve resmi büyükelçilikten uzatılyor yani qr kod mühür ve imza ile uzatılyor çünkü covid yüzünden ülkeler arası hava yolu kapalı. sorunise benim bu pasaportumu işleme kabul ederler mi acaba. polonya dubai rusya slovakya ya giden yani uzatılmış pasaportla vize alan arkadaşlarım da var

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Abdullah-1, içinde söyledi: Türkmenistan Pasaportu ve Vize Başvurusu

arkadaşlar ben turkmenistan vatandaşıyım burada turkmenistan vatandaşı varsa ve ya haberdar olduğu birisi varsa benim bir sorum olacak . sorum şu ki benim pasaport 2022 yılının sonunda bitecek ve resmi büyükelçilikten uzatılyor yani qr kod mühür ve imza ile uzatılyor çünkü covid yüzünden ülkeler arası hava yolu kapalı. sorunise benim bu pasaportumu işleme kabul ederler mi acaba. polonya dubai rusya slovakya ya giden yani uzatılmış pasaportla vize alan arkadaşlarım da var

Vize mulakatini ne zamana aldiniz?

Genelde mulakat gunu, pasaportun en az 6 ay daha suresi olmasini istiyorlar; uzatma islemini buna gore yapmalisiniz.

Eger Turkmenistan'in uyguladigi resmi yontem buysa o durumda konsolosluk sorun etmeyecektir, ama Turkmenistan konsoloslugu'nun sitesinde artik sadece "biyometrik pasaport" verildigi yaziyor. Biyometrik pasaportlar genelde uzatilmiyor, yenisi veriliyor. Eski tur pasaportlar icin ise 10 Haziran 2013 tarihinden sonra gecerli degil diyor sitede...

https://turkey.tmembassy.gov.tm/tr

https://turkey.tmembassy.gov.tm/tr/consular-services/konsullyk-hyzmatlary/biometrik-maglumatly-pasport

Dilerseniz yeni pasaport islemleri icin Turkmenistan konsolosluguna ulasin ve guncel uygulamayi sorun.

• ben uzattım geldim valla 2024 kadar uzatıldığı yazıyor ve polonya slovakya gibi ülkeler vize vermişler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Abdullah-1, içinde söyledi: Türkmenistan Pasaportu ve Vize Başvurusu

ben uzattım geldim valla 2024 kadar uzatıldığı yazıyor ve polonya slovakya gibi ülkeler vize vermişler

Evet, ulkelerin farkli uygulamalari olabilir. Neticede onemli olan elinizdeki belgenin gecerli bir seyahat belgesi olmasi... Eger elinizde bunu gosteren resmi dokuman varsa hicbir sorun yasamamaniz lazim.

• Bu ileti silindi!

• bir sorum daha var. ben şimdi ds 160a formunu doldurucam turist vizesi randevu alıcam. para biriktirirp dil okulundan davetiye alıcam inşallah. ondan sonra randevu yakınlaştığında ds 160 değiştirip turistten dil okuluna çevirebilir miyim bu vize ofiseeri tarafından normal karşıınır mı. legal olur mu

• Merhabalar,Türkmenistan'dan Letter of Invitation(LOI) nasil alabilirim?Bu konuda bilgili arkadaslar var mi forumdan?Ya da Türkmenistanlı birisi var mi bana yardimci olabilecek?

• @ucanmustang selam ben tkmlıyım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.3k

| | | |