@yenihayaletadam kesinlikle bazen çok can acıtıcı olabiliyor. ben kendi adıma belirli bir işim mesleğim var bir şekilde hayatta kalıyoruz kendimizce gitmek istememizinde bir çok sebebi var çıkacak diye tüm planlarmı yapıyorum araştırıyorum.
bunu yaparken hobilerim bu hobilerime uygun aktivite imkanları iş imkanları yaşam koşulları hava, kira, elışveriş vs. vs. bir sürü değerlendirme sekmesi koydum önüme hatta vergi oranları eyalet bazlı yada şehre özel vergileri bile inceledim. kendime bazı kararlar aldım. sonraında mesleğim ve yapabileceğim yan işleri düşünerek bu şehirleri ve eyaletleri kendimce bir sıralamaya koydum. Amerikada yaşayan arkadaşlarım olmasına rağmen tüm bunlarıda kimsenin olmadığını yardımsız nasıl yapabilirimi düşünerek yaptım.
şimdide farklı şeyleri araştırmaya devam ediyorum farklı iş fırsatları olurda çıkmasa bile alternatif yöntemler ile yoluma devam etme gibi.
tüm bunları düşünmemin sebebi iyi niyet değil aslında olabilecek en kötü durumda ne yapmam gerekdiğini bilerek hareket etmek için. normalde plancı biri değilim hayatı bodoslama yaşarım ama bu durum bodoslama yaşanamayacak kadar bilinmezlik içeriyor.