@mathematiche, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
cok uzun süre lotonun rastgele yapıldıgını düsünenlerdendim fakat son seneleri baz alarak öyle olmadıgını düsünmeye basladım. Cıkanların cogunlugu ilk basvuru ve sanmıyorum ki ilk defa basvuranların sayısının cokluguyla alakalı olsun. Benim acımdan GC lotosu bitmiştir net sekilde. 2008 den beri basvuran birisi olarak cıkmadıysa cıkmayacak. bosuna ümitlenip sonunda hüsrana ugramayı da istemiyorum. sahsen son basvurumuzda da kazanamamıs olduk. baska yolları deneyecek yas da gecti gibi dolayısıyla gecmişte tatlı bir heyecan olarak kalacak. Kazanan arkadaslara hayatlarında basarılar.
Aynı duyguları yaşıyoruz bende pes ettim katılanlara iyi şanslar artık basit bir araba fiyatı Bile 10.000$ olmuş ev harcamalar derken 10.000$ öyle olsa 5.000$ dayanma gücü deseniz
25.000$ x 15$=375.000₺ yapıyor evli çocuklu bir insan İçin bu rakam şuan için önümüzdeki sene bunu 20$ x kesin bu rakam 500.000₺ oluyor evli çocuklu bir insan İçin oda en iyi ihtimal bu rakamlar artık normal rakamlar olmaktanda çıktı bende yoruldum kızım İçin mücadele ettim ama önümüzdeki sene 18 artık onada bir faydası olmayacak bendende bukadar artık bütün dostlara selam olsun
ANNELERİN ELLERİNDEN ÖPERİM ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN