IHA'lar (TB2 & ANKA) ve Atak Helikopter ihracat antlasmalarindan sonra sonra simdi de ilk defa bir ucak ihracati antlasmasi yapmak uzereyiz. Hurkus bir egitim ucagi olsa da A, B ve silahli C versiyonlari var. Ve, en onemlisi hepsi TUSAS'in kendi tasarimi ve imalati. Tasarimi tamamlanan jet motorlu versiyonu olan Hurjet ise su an prototipi uretiliyor. 2022'de ucacak.
Turk Savunma Sanayisi'ni yakindan takip edenler bilir, neredeyse her hafta Pakistan, Filipinler, Katar, Malezya, Azerbeycan, Brezilya gibi ulklerden yabanci genel kurmay baskanlari ve diger yetkililerden heyetler Turkiye'nin gururu Aselsan, TUSAS, Roketsan gibi buyuk savunma sirketlerine ziyaretler yapiyorlar. Dunya'nin en buyuk 100 savunma sanayi sirketi icinde 7 sirketimiz var. Aselsan ilk 50'de.
.








Ben de her gün alt yazılı film ve dizi izliyorum, dilim gelişsin diye değil sevdiğimden. Bir de telefondan dil öğretme uygulamaları var onlarla her gün 20-30 dk çalışıyorum ama bire bir konuşmadan olmuyor.



