Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @baba-kartal vardır mutlaka geçerli bir sebebi bende çok merak ettım

• @ayvalik10 neden sizi bu kadar sinirlendiren ne oldu?

• @Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@baba-kartal aslında hiç bu açıdan bir girişimim olmadı söyledıklerınız çok mantıklı. yani bu işi sadece çekilişe bağlamamak lazım aynı zamanda kendimizde birşeyleri istiyorsak o konu hakkında girişimlerde hamlelerde bulunmamı lazım haklısınız cok dogru söyledınız. tavsıyelerınız ıcın teskkur ederım.

Valla be deneyimlerimi söylüyorum
    Bu şekilde 23 ülke gezdim ( bekar iken )
    Çok maaş almıyordum
    Yabancı dilim yoktu internet üzerinden iletişim kurdum ceviri ile konuştum
    İnsanlar buraya geldi istanbul u gezdirdim
    Ben tanımadıgım insanların evinde kaldım
    Tek dikkat edecegin şey asla YALAN söyleme
    ASLA

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Tayfun-Durkaya sürekli dert yanıp her dakika hatırlatacağı için sildim. Kangren gibi durdukça canımı acıtacak videolar. Ne youtuberler var normal hayatta insan yerine koymazsın ama bir şekilde gitmiş.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@baba-kartal sürekli dert yanıp her dakika hatırlatacağı için sildim. Kangren gibi durdukça canımı acıtacak videolar. Ne youtuberler var normal hayatta insan yerine koymazsın ama bir şekilde gitmiş.

• @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@baba-kartal sürekli dert yanıp her dakika hatırlatacağı için sildim. Kangren gibi durdukça canımı acıtacak videolar. Ne youtuberler var normal hayatta insan yerine koymazsın ama bir şekilde gitmiş.

Sıkma canını
    Biraz önce Tayfun arkadaşımıza bir şey yazdım
    İletiyi oku
    Sadece bir adım at
    Sonuçlarına sen bile inanmıyacaksın

• heee tamam şimdi oldu. aynı duyguları bende çekiliş akşamı çıkmadıgını görunce yaşadım. hemen herşeyi tek talemde silmek istedim foruma girmeyeceğim vıdeoları izlemeyeceğim eşime bile artık konu kapanmıştır asla bahsini bile geçirme bana diye tembihte bulundum fakat sizin gibi silmeye cesaret edemedim. çünkü hayal kurmayı sevıyorum ve hayallerımın peşinden koşmayıda sevıyorum. bir şekilde bu hayalimede kavuşacagımada inanaıyorum 🙂

heee tamam şimdi oldu. aynı duyguları bende çekiliş akşamı çıkmadıgını görunce yaşadım. hemen herşeyi tek talemde silmek istedim foruma girmeyeceğim vıdeoları izlemeyeceğim eşime bile artık konu kapanmıştır asla bahsini bile geçirme bana diye tembihte bulundum fakat sizin gibi silmeye cesaret edemedim. çünkü hayal kurmayı sevıyorum ve hayallerımın peşinden koşmayıda sevıyorum. bir şekilde bu hayalimede kavuşacagımada inanaıyorum 🙂

İlk başta kendinize inanın
    Kendinize güvenin

• 40 yaşına kadar yolu var daha 8 senem var 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@baba-kartal amcam new jerseyden floridaya geçti. kalacağım yerler arasında seçim yapacaktım
    https://www.lymestoneranch.com/

iş yerim ise
    https://florida-sigorta.com/

40 yaşına kadar yolu var daha 8 senem var 🙂

İnsanlar kendi şanşlarını kendi yaratır
    Biraz motivasyon

• şu covid belası bitsin ilk işim turist olarak gitmek olucak nasip olursa

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@baba-kartal adım atmak için konu hakkında bilgi sahibi olman gerekiyor. Ondan tek olarak green kart görüyoruz diğer adımlara bakalım kamada olmuyor çünkü bir site vardı bilgilerini yazıyorsun sana puan çıkarıyordu. Sonra almanya baksam zaten almanca karşına sorun çıkıyor. İngiltere desen yaşayan %90 psikoloji destek alıyor çünkü 8 ay sürekli bulutlu başka avustralya desen ciddi anlamda para istiyor. Başka hangi adım kaldı ki

• @ayvalik10 aaa dogru sizde sigortacıydınız sizinle daha öncede görüşmüştük bı konu hakkında. valla çok üzüldüm ne diyecegımı bılemıyorum benım hayallerımde sizinkilerden farklı değildi ama malesef olmadı.

• @Tayfun-Durkaya ne olmuş Amarigaya gidemesiysek, hayallerimizi satmadık ya 🙂 Sarsıyor biraz ama hiçbirşeyi düzgün atlatamadığımız gibi bunu da atlatamayız hocam dert etme 😅

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Tayfun-Durkaya alper beye gece yazıcam h1b vizesi için çevresinde şirketler var mı diye. alın yapan olarak. Olmuyor ya insan işe kendisini veriyor fakat yine de aklın hep dışarıda

• vallahı şuan önümde trafık / kasko /dask yenilemeler duruyor bi dünya hiç bir işe elimi süresim gelmiyor.bu yıl bütün kalbımı / beynimi bağlamıştım çıkacak diye. işime adapte olamıyorum inanın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@baba-kartal gözüm karadır sadece yönlendirilmeye ihtiyacım var. Adım atmak için hazırım ama ne tarafa işte en büyük sorun bu ne tarafa adım atayım

• @emRee ben gitmek istiyorum hayallerim ile birlikte :)piskolojimizi bozdurlar artık neyle nasıl başa çıkacagımızı unuttuk ağır gelıyor artık böyle unudumuz yıkıldıgında 🙂

• @ayvalik10 benide söyleyın baride burdan yalnız gitmeyin birlikte yoldaşlık ederiz birbirimize :):)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |