Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Hadi bakalım 🙂

• Ben erken kontrol edebiliyormusum ustun vatandasmisim . Ameriga dedi😏

• Şurada kalmış 45 dakika süre. Heyecanımı sinire dönüştürüp kalbini kırmak istemiyorum. O yüzden benimle tartışma hocam. İşine bak.

• Azıcık durun birşey yazmayın oku oku bitiremedim kaç saattir.😁 Sessiz olun bakim totem yapıcam👻

• @heleniki hayatınız değişeceği için biraz heyecanlandınız sadece, sakin olun ve derin nefes alın :)))

• hayat devam ediyor istanbulda is cikisi harika bir trafikteyim. bu hayati yasamaya devam mi tamam mi diycez bakalim. 😃

• @apex eger kazanırsam hayatım değişecek kazanamazsam istanbul'un çilesini çekmeye devam 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Bu forumda bekleyen herkese cikmasi dilegiyle...

Burada bekleyenler gercek talipliler cunku benim gozumde...

Maalesef olasiliklar dusuk olsa da, bekleyenlerin icinden mutlu sona ulasan birilerini gormek cok mutlu edecek beni...

• @hsndmn bana mı yazdın anlayamadım?

• @heleniki çile Türkiye’nin çilesi, hakkımızda hayırlısı :))

• @apex yok hocam langır lungur konuşan birisi var aklı sıra cevap verecek o kendisini biliyor.

• @semavi inşallah en başta sen kazanırsın kardeşim. severiz pozitif düşünceleri.

• @hsndmn eywallah 🙂 sakin ol boşver, takılma yazılanlara..

• yaaa ben gideyim çocuğumu kreşten alayım 🙂 valla çocuğumu unutucaktım heyecandan 😞

• selam ben bakmaya calishdimda 2018 yaziyor 2019 seceneyi yok conf num yaziyorum yalnish diyor

• @dentali heyecandan olur böyle şeyler😁

• amerika saatine gore 12 de diyorlarda. hani eyalet acaba bazi eyaletlerle saat farkiniz 7 saaten daha fazla diye biliyorum

• @apex hocam elim ayağım buz gibi olmuş yazarken elim titriyor. Adrenalin patlaması yaşıyorum şuanda. Dengesizin teki ile uğraşacak durumda da değilim. 😀 Sayfayı 18.59 da yenilemeye başlayın.

• @hesen-ibrahimov arkadaslar daha aciklanmadi

• saat 19:00'da siteye girebilip sonucu öğrenen arkadaşlar kazandıysanız elbette önce en yakınlarınıza haber vereceksiniz ama lütfen bizide ihmal etmeyin.sonuçta bizde burada aile gibi olduk.sevinçlerinizi paylaşalım 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.4k

| | | |